AIKA: la 23.9.2023 klo 10-14

PAIKKA: Versowood, Hartolan liimapuutehdas, Kurpanpellontie 5, 19600 Hartola.

PYSÄKÖINTI: Kun saavut Kurpanpellontielle seuraa opasteita ja liikenteenohjaajia.

Tervetuloa koko perheen voimin tutustumaan Versowoodin Hartolan liimapuutehtaalle.

Tutustumista Versowoodiin

Avaamme ovemme ja esittelemme toimintaamme, tule katsomaan miten liimapuuta valmistetaan. Päivän aikana pääset kuulemaan tuoreimmat kuulumisemme sekä millaista on olla töissä Versowoodilla. Liimapuutehdaskierroksella näet eri työtehtäviä ja esittelypisteellä voit käydä kysymässä lisää Versowoodin työntekijöiltä sekä jättää omat yhteystietosi. Tapahtumassa on lisäksi tuote-esittelyjä, mielenkiintoisia puheenvuoroja sekä hakkuunäytös, jonne on ilmainen bussikuljetus liimapuutehtaalta.

Tapahtumahallissa tapahtuu

  • 11:30-11:45 Ville Kopra, toimitusjohtaja, Versowood Oy.
  • 11:45 – 12:00 Teemu Kinnari, kansanedustaja
  • 12:00 – 12:15 Tino Aalto, toimitusjohtaja, Sahateollisuus Ry
  • 12:15 – 12:30 Jouni Rantala, elinkeinopäällikkö, Suomen metsäkeskus
  • klo 12:45 – 13:30 Musiikkivieraana  Ilpo Kaikkonen.

kuvakooste puhujat.png

Puhutaan puusta ja metsänhoidosta

Metsäasiantuntijamme ovat sekä hakkuukohteella että tapahtumahallissa ja voit tulla keskustelemaan puukaupoista tai muista metsänhoitoon liittyvistä asioista. Tapahtumassa on mukana myös Metsäkeskus.

Kivaa tekemistä lapsille

Perheen pienemmille olemme järjestäneet erityisen mukavaa ohjelmaa: kasvomaalausta, glittertatuointia, maalausta sekä toimintapisteen, jossa tehdään kaikkea kivaa mm. hypitään narua ja ruutua ja tasapainoillaan. Lahti Pelicansin jääkiekkoilijoita voit tavata klo 13 saakka lätkätutkapisteellä ja pääset kokeilemaan, kuinka kovaa omat vetosi lähtevät. Tapahtumassa on mukana myös Pekko Pelikaani, Lahden Pelicansin virallinen maskotti. Piirrä ja osallistu arvontaan.

Versowood_meta_arvonta_230919.jpg

Avaamme myös paloauton ovet. Oletko käynyt koskaan paloauton sisällä? Hartolan Palokunta, asema 43 ovat palokaluston kanssa Avoimet ovet tapahtumassa esittelemässä paloautoa ja kertomassa sammutustöistä.

Syömistä, juomista ja musiikkia

Tarjoamme myös herkullista syötävää ja juotavaa ja annamme muistoksi vierailusta pienen lahjan. Ei tapahtumaa ilman musiikkiesitystä, ei meilläkään. Musiikkivieras Ilpo Kaikkonen esiintyy päivän lopussa noin klo 12:45.

Ilpo Kaikkonen.png

Tule viettämään mukava päivä kanssamme. Nähdään lauantaina Hartolassa. Ei ennakkoilmoittautumista.

iso kuva_.png

kumppanit.png

Yhteistyökumppaneina tapahtumassa: Lahden Pelicans, Heinolan Taitoluistelijat Ry, Suomen metsäkeskus, Hartolan Palokunta, asema 43 sekä Hartolan Voima Ry.