Versowood Oy tukee Lahden ammattikorkeakoulun varainhankintaa 25 000 eurolla ja lahjoitus on kohdennettu erityisesti tekniikan alalle.

 

Korkeakoulutuksen tukeminen mahdollistaa opiskelijoiden kehittymisen tulevaisuuden tekijöiksi, jotka kykenevät toimimaan alati muuttuvissa työelämän tilanteissa ja tuottamaan uusia ideoita ja muuttamaan ne toiminnaksi. Lahden ammattikorkeakoulun uusi kampus tarjoaa koulutukselle sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnalle upeat puitteet.

 

”Versowood on Lahden ammattikorkeakoulun strateginen partneri, Tekniikan Advisory Boardin jäsen ja aktiivinen yhteistyökumppani koulutuksen kehittämisessä. Lahjoitus LAMK varainhankintaan auttaa tiivistämään ja laajentamaan tätä yhteistyötä. On tärkeää, että opettajilla on mahdollisuus säännölliseen vuoropuheluun teollisuuden kanssa. Näin varmistetaan se, että valmistuvien insinöörien osaaminen vastaa työelämän vaatimuksia”, linjaa Lahden ammattikorkeakoulun tekniikan alan yksikönjohtaja Silja Kostia.

 LAMK.jpg

Versowood Oy, Hankasalmi, Avoimet Ovet tapahtuma 21.9.2018. Kuvassa: LAMKin opiskelijoita, Ilkka Tarvainen/puutekniikan lehtori, Versowood Oy: Ville Kopra/toimitusjohtaja sekä Riikka Yli-Leskijärvi/henkilöstöjohtaja ja Eero Kopra. 

 

Versowood on Suomen johtava yksityinen mekaanisen puunjalostusteollisuuden toimija. Versowood on toimialan innovatiivinen uranuurtaja, jonka tuotteet ovat kansainvälisestikin tunnettuja. Yrityksen juuret ovat kuitenkin Suomessa ja suomalaisessa luonnossa.

 

LAMK on Versowoodille tärkeä yhteistyökumppani. Arkinen kanssakäyminen on usein hyvinkin tiivistä, tehdasvierailujen, lopputöiden ja esimerkiksi opiskelijaprojektien muodossa. Osaavan henkilöstön saaminen on meille ja koko metsäteollisuudelle erittäin tärkeää. Olemme iloisia ja etuoikeutettuja saadessamme varainhankinnan kautta antaa oman panoksemme koulutuksen ja resurssien kehittämiseen”, kertoo Versowoodin toimitusjohtaja Ville Kopra.

 

 

Lisätietoja:

 

Silja Kostia, Lahden ammattikorkeakoulu

p. 050 387 1901

 

Ville Kopra, Versowood Oy

ville.kopra@versowood.fi