Oletko etsimämme ammattilainen, haluatko kehittyä ammattilaiseksi? Palkkaamme Vierumäen sahalle yhteensä 3-5 henkilöä. Mikäli kokemusta sahausprosessista tai tuotantotehtävistä ei vielä ole, koulutamme sinut tehtävään alusta asti. Tehtävässä menestyt riittävällä oma-aloitteisuudella, hyvällä asenteelle ja reippaalla otteella työntekoon.

Factory Worker_Flatline.png

Työ sahalla on vaihtelevaa vuorotyötä ja siihen kuuluu sahatuotatoprosessin eri vaiheita. Tarjoamme sinulle vakituisen työn kehittyvässä ja vakaasti kasvavassa perheyrityksessä, turvallisen ja luotettavan työpaikan sekä mukavan työyhteisön. Työ on mahdollista aloittaa heti tai sopimuksen mukaan.

 

Kiinnostuitko?

Lue lisää ja hae meille töihin. Hakemuksen lähettäminen on helppoa, täytä valmis sähköinen hakemuksemme 19.6. mennessä. Paikat täytetään heti kun oikeat henkilöt löytyvät, jätä siksi hakemuksesi pikaisesti, viimeistään 19.6.2021.

Lisätietoja tehtäväistä antavat ma-pe klo 8-16 välisenä aikana.

Sahaus: Hannu Aaltonen 044 740 4295 / hannu.aaltonen@versowood.fi ja Simo Pasanen 044 705 4314 / simo.pasanen@versowood.fi

Tasaamo: Tiia-Mari Saario 050 321 3452 / tiia-mari.saario@versowood.fi

 

Tunnetko jo meidät?

Versowoodilla teemme luotettavaa puukauppaa ja valmistamme monipuolisesti tuotteita kotimaisesta puusta. Perheyrityksenä toimintamme on tehokasta ja ketteräliikkeistä. Valmistamme erilaisia sahatavaran jatkojalosteita, kuten: höylättyjä ja kyllästettyjä tuotteita, liimapuutuotteita ja -rakenteita, puhelin- ja sähköpylväitä, puusiltoja, meluaitoja, erilaisia puupakkauksia, pellettejä sekä tuotamme metsäenergiaa.

 

Liikevaihtomme on noin 450M€ ja työllistämme 12 paikkakunnalla noin 800 henkilöä. Olemme työnantaja, joka tarjoaa laajan kirjon erilaisia mielenkiintoisia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittyä työssä. Laaja tuotevalikoimamme yhdessä luotettavan puukaupan kanssa tekevät Versowoodista monipuolisen työnantajan ja kehittyvän puunjalostusyhtiön.