Hae avoimia paikkoja 31.1.2022 mennessä.

Haluatko osaksi kehittyvää mekaanista metsäteollisuutta? Haemme joukkoomme innokkaita ja reippaan asenteen omaavia työntekijöitä.

Tarjoamme sinulle turvallisen ja vakituisen työn, säännöllisen palkan ja toimivan työterveyshuollon. Meillä on tehdasasetuksena hyvä henki ja siksi meillä on mukava tehdä yhdessä töitä. Riihimäen yksikkömme sijaitsee keskellä kaupunkia ja sinne on helppo tulla. Meillä saat mahdollisuuden kasvaa kotimaisen metsäteollisuuden ammattilaiseksi.

Hakeminen on helppoa, täytä sähköinen lomake kotisivuillamme. 

web-Riihimäki-tammikuu22.png

 

TUOTANTOLINJAN OPERAATTORI, Riihimäki

Osaaminen

Meillä työ opettaa tekijäänsä samoin koko työyhteisö. Arvostamme korkealle, mikäli sinulla on aiempaa kokemusta prosessiteollisuudesta, mikäli kokemusta ei vielä ole kertynyt, mutta haluat oppia, opetamme tehtävät sinulle.

Vastuut

Vastuusi kasvaa yhdessä osaamisesi mukana. Tehtävässä olet osa tuotantotiimiä, yhdessä vastuullanne on varmistaa tuotannon sujuva toiminta, valvoa sahatavaran laatua ja huolehtia turvallisuudesta ja siisteydestä.

Kiinnostuitko?

Täytä hakemus kotisivuillamme 31.1.2022 mennessä. Täytämme tehtäviä heti kun löydämme meille sopivan ehdokkaan, hae siis pikaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa: tuotantoinsinööri Tomi Räsänen puh. 0503443846 tai sähköpostilla tomi.rasanen@versowood.fi

 

Laitosasentaja Riihimäki

Osaaminen

Tehtävä edellyttää metallialan koulutusta, aiempaa kokemusta kunnossapitotehtävistä tai muuta metallialan työkokemusta. Koneistusosaaminen, hitsaustyöpätevyys, hydrauliikka- ja pneumatiikkataidot ovat eduksi.

Vastuut

Osana kunnossapito-osaston tiimiä huolehdit sahan ja pakkaustehtaan mekaanisen kunnossapidon tehtävistä ja tuotannon käyntivarmuudesta.

Kiinnostuitko?

Tehtävästä lisätietoja antaa kunnossapitopäällikkö Jukka Haakana puh. 050 359 3998 tai sähköpostilla jukka.haakana@versowood.fi

Täytä hakemuksesi kotisivuillamme viimeistään 31.1.2022. Emme kuitenkaan hidastele, sopiva ehdokas voidaan ottaa töihin nopeammin.

 

Sähköasentaja, Riihimäki

Osaaminen

Tehtävä edellyttää sähköalan koulutuksen. Arvostamme kykyä huolehtia itsenäisesti sähkö- ja automaatiolaitteiden vianhausta, korjaus-, ennakkohuolto-. sekä kehitystehtävistä.

Vastuut

Osana kunnossapitoammattilaisten ryhmää, vastaat omalta osaltasi sekä sahan että pakkaustehtaan sähkökunnossapidosta.

Kiinnostuitko?

Täytä hakemus kotisivuillamme 31.1.2022 mennessä. Toimi kuitenkin nopeasti sillä tehtävä täytetään heti meille sopivan ehdokkaan löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa: sähkö- ja automaatiokunnossapidon esimies Markku Mäkinen puh. 040 723 2053 tai sähköpostitse markku.makinen@versowood.fi

vaakalogoC.png

HUOMINEN KASVAA METSÄSTÄ.