Oletko etsimämme ammattilainen?

 

Sähköasentajana vastaat Riihimäen tuotantolaitosten kunnossapidosta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sähköalan koulutusta, logiikka-ja automatiikkaosaamista sekä muutaman vuoden kokemusta teollisuuden sähkökunnossapidosta. Arvostamme kykyä huolehtia itsenäisesti sähkö-ja automaatiolaitteiden vianhausta, korjaus-, ennakkohuolto- sekä kehitystehtävistä. Toimintatavoiltasi olet oma-aloitteinen, tarkka ja yhteistyökykyinen.

Riihimäki tuotankuva rekrynetti.JPG

Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksella 28.2.2019 mennessä osoitteeseen: simo.oksanen@versowood.fi tai täytä hakemus nettisivuillamme www.versowood.fi

 

Lisätietoa tehtävästä antaa:

sähkökunnossapitopäällikkö Simo Oksanen p. 050 576 3252

 

Tunnetko jo meidät?

Versowood on Suomen suurin mekaanista puunjalostusta harjoittava perheyritys, joka on tehnyt luotettavaa puukauppaa jo vuodesta 1946. Olemme tärkeä maakunnallinen työnantaja ja vientitulojen tuoja, jonka verojalanjälki on suuri. Liikevaihtomme on noin 400 M€ ja työllistämme kahdellatoista paikkakunnalla lähes 800 henkilöä.

Valmistamme raakapuusta sahatavaran ohella erilaisia puunjatkojalosteita: höylättyjä, kyllästettyjä, lujuuslajiteltuja, sormijatkettuja ja maalattuja puutuotteita, liimapuuta, puusiltoja, meluaitoja, puhelin- ja sähköpylväitä, puupellettejä sekä erilaisia puupakkauksia.