Oletko etsimämme ammattilainen?

Sähköasentajana tehtäviisi kuuluu Riihimäen sahatavaratuotannon sähkökunnossapidon tehtävät ja käyntivarmuudesta huolehtiminen. Tehtävässä menestyminen edellyttää sähköalan koulutusta, logiikka-ja automatiikkaosaamista sekä muutaman vuoden kokemusta teollisuuden sähkökunnossapidosta. Arvostamme kykyä huolehtia itsenäisesti sähkö-ja automaatiolaitteiden vianhausta, korjaus-, ennakkohuolto- sekä kehitystehtävistä.  Lisäksi arvostamme korkealle Siemens S7, pneumatiikka- ja hydrauliikkatuntemusta. Toimintatavoiltasi olet oma-aloitteinen, tarkka ja yhteistyökykyinen. Työ on mahdollista aloittaa välittömästi, työ on pääsääntöisesti kaksi- tai kolmivuorotyötä.

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksella 15.11.2019 mennessä osoitteeseen: simo.oksanen@versowood.fi tai täytä hakemus nettisivuillamme www.versowood.fi

Lisätietoa tehtävästä antaa:

sähkökunnossapitopäällikkö Simo Oksanen p. 050 576 3252

Sähöasentaja-web.png

Versowood on Suomen suurin mekaanista puunjalostusta harjoittava perheyritys, joka on tehnyt luotettavaa puukauppaa jo vuodesta 1946. Olemme tärkeä maakunnallinen työnantaja ja vientitulojen tuoja, jonka verojalanjälki on suuri. Liikevaihtomme on noin 400 M€ ja työllistämme kahdellatoista paikkakunnalla lähes 800 henkilöä.

Valmistamme raakapuusta sahatavaran ohella erilaisia puunjatkojalosteita: höylättyjä, kyllästettyjä, lujuuslajiteltuja, sormijatkettuja ja maalattuja puutuotteita, liimapuuta, puusiltoja, meluaitoja, puhelin- ja sähköpylväitä, puupellettejä sekä erilaisia puupakkauksia.