Tehtävänkuvaasi kuuluvat, koneiden ja laitteiden vianhaku-, korjaus- ja ennakkohuoltotyöt. Työ on pääsääntöisesti vuorotyötä.

Odotamme sinulla olevan sähköalan koulutus, kokemusta vastaavista tehtävistä, tiimityöskentelykykyä, reipasta työasennetta ja kyky oppia uutta. 

Kiinnostuitko?

Hae 16.5.2021 mennessä nettisivujemme kautta.

Tarjoamme vakituisen, turvallisen ja luotettavan työpaikan sekä mukavan työyhteisön.

Metsä ja logo pieni.png

Lisätietoa tehtävistä antaa:

Käyttöpäällikkö Vesa Levänen p. 040 778 48 36 ma-pe klo 8-16

Versowood_logo_vihrea.png

Tunnetko jo meidät?

Versowoodilla teemme luotettavaa puukauppaa ja valmistamme monipuolisesti tuotteita kotimaisesta puusta. Perheyrityksenä toimintamme on tehokasta ja ketteräliikkeistä. Valmistamme erilaisia sahatavaran jatkojalosteita, kuten: höylättyjä ja kyllästettyjä tuotteita, liimapuutuotteita ja -rakenteita, puhelin- ja sähköpylväitä, puusiltoja, meluaitoja, erilaisia puupakkauksia, pellettejä sekä tuotamme metsäenergiaa.

Liikevaihtomme on noin 400M€ ja työllistämme 12 paikkakunnalla lähes 800 henkilöä. Olemme työnantaja, joka tarjoaa laajan kirjon erilaisia mielenkiintoisia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittyä työssä. Laaja tuotevalikoimamme yhdessä luotettavan puukaupan kanssa tekevät Versowoodista monipuolisen työnantajan ja kehittyvän puunjalostusyhtiön.