SÄHKÖASENTAJA

Tehtävänkuvaasi kuuluvat, koneiden ja laitteiden vianhaku-, korjaus- ja ennakkohuoltotyöt. Työ on pääsääntöisesti vuorotyötä.

Odotamme sinulla olevan sähköalan koulutus, kokemusta vastaavista tehtävistä, tiimityöskentelykykyä, reipasta työasennetta ja kyky oppia uutta.

MEKAANINEN KUNNOSSAPITOASENTAJA

Tehtävänkuvaasi kuuluvat koneiden ja laitteiden vianhaku-, korjaus- ja ennakkohuoltotyöt yhdessä työparin kanssa. Työ on pääsääntöisesti 3-vuorotyötä.

Odotamme sinulta työkokemusta vastaavista tehtävistä, tiimityöskentelykykyä, kykyä oppia uutta ja reipasta asennetta.

 

Kiinnostuitko?

Molempien paikkojen haku 15.11.2020 mennessä  https://versowood.jobilla.com/ .

Tarjoamme vakituisen, turvallisen ja luotettavan työpaikan sekä mukavan työyhteisön.

Lisätietoa tehtävistä antaa:

Käyttöpäällikkö Vesa Levänen p. 040 778 48 36 ma-pe klo 8-16

 

Tunnetko jo meidät?

Versowood on Suomen suurin mekaanista puunjalostusta harjoittava perheyritys, joka on tehnyt luotettavaa puukauppaa jo vuodesta 1946. Olemme tärkeä maakunnallinen työnantaja ja vientitulojen tuoja, jonka verojalanjälki on suuri. Liikevaihtomme on noin 400 M€ ja työllistämme kahdellatoista paikkakunnalla lähes 800 henkilöä.

Valmistamme raakapuusta sahatavaran ohella erilaisia puunjatkojalosteita: höylättyjä, kyllästettyjä, lujuuslajiteltuja, sormijatkettuja ja maalattuja puutuotteita, liimapuuta, puusiltoja, meluaitoja, puhelin- ja sähköpylväitä, puupellettejä sekä erilaisia puupakkauksia.