Oletko etsimämme ammattilainen?

Käyttöpäällikön tehtävässä vastaat Vierumäen yksikön lämpölaitoksien ja kaukolämpöverkon turvallisesta käytöstä, käyntivarmuudesta ja kunnossapidosta. Seuraat ja kehität tehtaiden energiankulutusta. Olet osana Vierumäen isompaa kunnossapito-organisaatiota ja raportoit tehtävässäsi Kunnossapitopäällikölle. Toimit oman osa-alueesi esimiehenä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sopivaa koulutusta, aiempaa kokemusta vastaavista, vaativista tehtävistä ja hyviä yhteistyötaitoja. Arvostamme korkealle A-koneenhoitajan pätevyyttä. Toimintatavaltasi olet sitoutunut, muuttuviin tilanteisiin nopeasti sopeutuva ja olet valmis tarttumaan koviinkin haasteisiin. Henkilönä olet määrätietoinen ja innovatiivinen.

Riihimäki tuotankuva rekrynetti.JPG

Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksellasi varustettuna 20.3.3019 mennessä osoitteeseen: jari.vakevainen@versowood.fi

Lisätietoa tehtävästä antaa:

Kunnossapitopäällikkö Jyrki Nieminen, puh. 044-767 1450, jyrki.i.nieminen@versowood.fi

Tunnetko jo meidät?

Versowood on Suomen suurin mekaanista puunjalostusta harjoittava perheyritys, joka on tehnyt luotettavaa puukauppaa jo vuodesta 1946. Olemme tärkeä maakunnallinen työnantaja ja vientitulojen tuoja, jonka verojalanjälki on suuri. Liikevaihtomme on noin 400 M€ ja työllistämme kahdellatoista paikkakunnalla lähes 800 henkilöä.

Valmistamme raakapuusta sahatavaran ohella erilaisia puunjatkojalosteita: höylättyjä, kyllästettyjä, lujuuslajiteltuja, sormijatkettuja ja maalattuja puutuotteita, liimapuuta, puusiltoja, meluaitoja, puhelin- ja sähköpylväitä, puupellettejä sekä erilaisia puupakkauksia.