Tulet vastaamaan Otavan yksikömme sahatavaratuotannon kunnossapidosta ja käyntivarmuudesta.

 

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutusta, aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä erinomaista otetta turvallisuuden kehittämiseen. Arvostamme erityisesti kokemusta tuotantolaitosten automatiikasta ja erilaisten kehitys-sekä investointiprojektien menestyksellisestä johtamisesta.

KUnnossapito-Otava.jpg

Toimintatavaltasi olet työtä pelkäämätön, muuttuviin tilanteisiin nopeasti sopeutuva ja olet valmis tarttumaan koviinkin haasteisiin. Henkilönä olet määrätietoinen, innovatiivinen ja yhteistyökykyinen.

Kunnossapitopäällikkönä toimit kunnossapidon työnjohtajien esimiehenä ja vastaat Otavan sahatavaratuotannon kunnossapidosta ja käyntivarmuudesta. Osallistut myös aktiivisesti linjojen ja tuotannon kehittämiseen. Raportoit tehtävässäsi Tehdaspäällikölle.

 

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksellasi varustettuna 21.12.2018 mennessä osoitteeseen: tuomo.leskinen@versowood.fi. Voit lähettää hakemuksesi myös kotisivuimmen kautta.

 

 

Lisätietoa tehtävästä antaa:

Tehdaspäällikkö Tuomo Leskinen, puh. 044-7917165 (puhelimitse arkisin klo 8-20 välisenä aikana), tuomo.leskinen@versowood.fi